Privát felhő szolgáltatás

A privát felhő infrastruktúráját kizárólagosan egy szervezet, cég és ahhoz kapcsolódó szervezeti egységek munkatársai használhatják. Az infrastruktúra dedikáltan az adott szervezet használja, nem osztozik közös tárolón vagy közös szerveren más szervezetekkel. Alapesetben szolgáltatóként a virtualizációs rétegig biztosítjuk az infrastruktúrát, amihez igény esetén Cisco VPN hozzáféréssel lehet a belső hálózaton elérhető host rendszerhez, vagy védett szolgáltatásokhoz kapcsolódni.
 
Privát felhő szolgáltatásunkat mindig személyre szabottan, egyedi ajánlatkérés alapján dolgozzuk ki. Az ajánlatkérésben figyelembe vesszük az igényelt erőforrásokat, saját eszközöket, azok konfigurációs lehetőségeit, üzemeltetési igényt, valamint a rendelkezésre álláshoz szükséges tartalékok biztosítását. Ha érdekli privát felhő szolgáltatásunk, kérjük keressen fel minket az info@elin.hu címen, és írja meg nekünk igényeit, és 2-3 napon belül kidolgozzuk az egyedi ajánlatot.

A szolgáltatásnál alkalmazott egyedi infrastruktúra, vagy csak a használt adattárolók bármikor normál piaci megvásárolhatók. Az adattárolók megvásárlása pl. azoknak lehet előnyös, akiknek belső szabályozásuk rendelkezik az adattárolókon tárolt adatok kezeléséről, azok megsemmisítéséről. A vásárlási szándékot a szolgáltatás felmondásakor kell jelezni.

HÍVJON MINKET : +36 70 297 4811