ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft
Főoldal | Hírek | Szolgáltatásaink | Webtárhely | FTP Tárhely | Domain | Kapcsolat | Backup tárhely | Virtuális szerver | Akció

Webtárhely + Domain akció!
- 1GB webtárhely (1év)
- .hu domain (2 év)
= 6500 Ft áfával
Tovább a webtárhely akcióra!

   Főoldal
   Hírek
   Szolgáltatásaink
   Webtárhely
   FTP Tárhely
   Domain
   Kapcsolat
   Backup tárhely
   Virtuális szerver
   Akció
   

Webtárhely szolgáltatásainkat használók véleményei

Kereskedőként az egyik legfontosabbnak tartom, hogy Vásárlóink a nap minden percében megtalálhassák webáruházunkat! Az ELIN.hu webtárhely szolgáltatása kiváló választás azoknak, akik profi ügyfélszolgálat mellett szeretnék biztonságban érezni az oldalukat. Szakmailag jól felkészültek és szakszerű tanácsaikkal segítik elő webáruházunk forgalmának növekedését.
Horváth Zoltán

Örömömre szolgál, hogy egy ilyen segítőkész, tisztességes és emberi hozzáállású munkatárssal és csapattal szerződhettem. A mai világban ez igencsak ritkaság számba megy! Csak bízni tudtam benne, hogy valóban létezik egy ilyen korrekt cég, amikor a hirdetésüket, weboldalukat és az ott található tapasztalatokat, hozzászólásokat olvastam. Most már tapasztalatból mondhatom én is, hogy az Elin.hu csapata valóban azon kevesek közé tartozik, akikre lehet számítani, pontosak és segítőkészek.
Brogyai Katalin

Eddig négy webtárhely szolgáltatóval volt dolgom. Bizosan sokat mond, hogy már mindenhonnan áthoztam ide minden ügyfelem lapját. Javaslom másoknak is. Korrekt, gyors és olcsó. Mi kell még?
Ambrózai Attila

Már a kezdetek óta használom problémamentesen a szolgáltatásaikat. Több domainnevet illetve weblapot hosztolok náluk, amikkel kapcsolatban, ha bármi kérdésem vagy gondom akadt, akkor az ELIN.hu csapata mindig készséggel a segítségemre volt.
Hardi Sándor

Sok céggel dolgoztam már együtt a weboldalam szerkesztése során és a gyorsaság és a precizitás egyiknek sem volt erőssége. Az ELIN.hu viszont éppen ebben a 2 dologban emelkedik ki. Kétség kívül nagyon sok pénzt veszítenék, ha nem lennének.
Köszi Zoli!
Daróczi Norbert

Maximálisan meg vagyok elégedve az ELIN.hu szolgáltatásával, a legjobb ár/érték arányt képviselik ebben a szegmensben. Bármikor lehet rájuk számítani, és szakértelemben sincs hiány.
Összefoglalva: Remek szolgáltatás, csak így tovább!
Krankovics Béla

Nem győztem eleget csodálkozni azon, hogy milyen gyorsan megoldják a felmerülő problémáimat, és a kérdéseimre pár percen belül választ kapok.
Röviden jellemezve az ELIN.hu csapata: megbízható, segítőkész és minőségi szolgáltató!
Sándor Szilárd

 


Tárhely + Domain akció!


1GB tárhely PHP+SQL 1 évre és .hu domain regisztráció 2 évre bruttó 6500 Ft!Akciós csomagunk: Tárhely + Domain

Ha most rendel nálunk 1GB-os Bronz webtárhely csomagot, akkor az akció keretében .hu domain nevet mindössze 2500 Ft-ért (eredeti ár: 4000 Ft!) vásárolhat 2 évre.
2017.01.31-ig tartó tárhely + .hu domain elnevezésű akciónkban 6500 Ft-os áfás áron vásárolhatja meg tárhelyét és kiválasztott .hu domain nevét.

-1GB Bronz webtárhely csomag 1 évre (4000Ft)
-.hu domain 2 évre* (2500Ft)
=6500 Ft áfával!

Áraink tartalmazzák az áfát!

Weboldala működőképességét próbálja ki ingyen teszt tárhelyet igényelve EZEN a linken keresztül!
A teszt tárhely igénylése semmilyen kötelezettséggel nem jár, 2 hétig teljesen ingyenesen, igény esetén technikai támogatással kipróbálhatja tárhely szolgáltatásunkat! A teszt tárhely elérhetőségéhez egy ideiglenes webcímet biztosítunk, valamint a kipróbáláshoz normál adminisztrátor felület hozzáférést adunk.

A kiválasztott szolgáltatásunk megrendelésének folyamata:
1. Adatok megadása
2. Szabályzat és ÁSZF elfogadása
3. Megadott adatok és a megrendelés ellenőrzése
4. Megrendelés elküldése
5. E-mail-ben visszaigazolt megrendelés megerősítése
6. Tárhely aktiválásáról értesítő email-t küldünk
7. A postai úton megküldött számla fizetése átutalással
8. A domain regisztrációt elindítjukEz az olcsó tárhely csomag kiváló választás magánszemélyek, vállalkozások számára, amivel biztosíthatja weboldala biztos hátterét. Ha bármilyen kérdése van a tárhely vagy más szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor kérjük keressen minket a kapcsolat menüpontban található elérhetőségünk bármelyikén!

* A 2 éves domain regisztráció szolgáltató váltóknak átváltható .hu domain átregisztrációra + 1 éves .hu domain fenntartásra!

 
Bronz
Tárhely mérete 1000 MB
Domain regisztráció vagy átregisztráció 1 db .hu
Tárhelyen elhelyezhető domain 1 db
Adatforgalom korlátlan
E-mail postafiókok száma 10 db
E-mail alias korlátlan
E-mail forwarding korlátlan
CatchAll-Email
E-mail Autoresponder
Spam és vírus szűrés
Spam szűrési feltételek használata
POP3 elérés
IMAP elérés
SMTP elérés
Webmail
Webes admin felület
FTP elérés
Web-FTP kliens
PHP futtatás
CGI futtatás -
Ruby -
SSL
Időzítő használata
MySQL adatbázishasználat
MySQL adatbázisok száma 1 db
Egyéni .htaccess
Egyéni hibaoldalak
Jelszóval védett könyvtárak
Webstatisztika
Heti biztonsági mentés
CMS installálás - választható
A tárhely teljes mértékben alkalmas tartalomkezelő rendszerek (pl.: Joomla, Drupal, Wordpress) vagy webshop alkalmazások futtatására, így a már legkisebb csomagunkkal is akár cégének teljes internetes tevékenységét ránkbízhatja. Tárhely megoldásainkkal könnyen és rugalmasan használhatja levelezését, weboldalát, valamint szívesen segítünk akár a probléma megkeresésben vagy iránymutatásban.
Az akcióban szereplő Bronz webtárhely csomag tárhely mérete 1GB, és 1 weboldal üzemeltetésére ad lehetőséget.

Intel alap szerverek   Debian opercis rendszer   Webtrhely szolgltatst az Apache biztostja   Webtrhely csomagjaink rsze a PHP futtats   Webtrhely csomagjaink rsze a MySQL hasznlat   Akkreditlt .hu domain regisztrtor

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. - 2008 - 2011. | Tárhelyszolgáltatás, Hoszting, Webtárhely, Tárhely, Hosting, Webhosting, Webhoszting