ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft
Főoldal | Hírek | Szolgáltatásaink | Webtárhely | FTP Tárhely | Domain | Kapcsolat | Backup tárhely | Virtuális szerver | Akció

Webtárhely + Domain akció!
- 1GB webtárhely (1év)
- .hu domain (2 év)
= 6500 Ft áfával
Tovább a webtárhely akcióra!

   Főoldal
   Hírek
   Szolgáltatásaink
   Webtárhely
   FTP Tárhely
   Domain
   Kapcsolat
   Backup tárhely
   Virtuális szerver
   Akció
   

Webtárhely szolgáltatásainkat használók véleményei

Kereskedőként az egyik legfontosabbnak tartom, hogy Vásárlóink a nap minden percében megtalálhassák webáruházunkat! Az ELIN.hu webtárhely szolgáltatása kiváló választás azoknak, akik profi ügyfélszolgálat mellett szeretnék biztonságban érezni az oldalukat. Szakmailag jól felkészültek és szakszerű tanácsaikkal segítik elő webáruházunk forgalmának növekedését.
Horváth Zoltán

Örömömre szolgál, hogy egy ilyen segítőkész, tisztességes és emberi hozzáállású munkatárssal és csapattal szerződhettem. A mai világban ez igencsak ritkaság számba megy! Csak bízni tudtam benne, hogy valóban létezik egy ilyen korrekt cég, amikor a hirdetésüket, weboldalukat és az ott található tapasztalatokat, hozzászólásokat olvastam. Most már tapasztalatból mondhatom én is, hogy az Elin.hu csapata valóban azon kevesek közé tartozik, akikre lehet számítani, pontosak és segítőkészek.
Brogyai Katalin

Eddig négy webtárhely szolgáltatóval volt dolgom. Bizosan sokat mond, hogy már mindenhonnan áthoztam ide minden ügyfelem lapját. Javaslom másoknak is. Korrekt, gyors és olcsó. Mi kell még?
Ambrózai Attila

Már a kezdetek óta használom problémamentesen a szolgáltatásaikat. Több domainnevet illetve weblapot hosztolok náluk, amikkel kapcsolatban, ha bármi kérdésem vagy gondom akadt, akkor az ELIN.hu csapata mindig készséggel a segítségemre volt.
Hardi Sándor

Sok céggel dolgoztam már együtt a weboldalam szerkesztése során és a gyorsaság és a precizitás egyiknek sem volt erőssége. Az ELIN.hu viszont éppen ebben a 2 dologban emelkedik ki. Kétség kívül nagyon sok pénzt veszítenék, ha nem lennének.
Köszi Zoli!
Daróczi Norbert

Maximálisan meg vagyok elégedve az ELIN.hu szolgáltatásával, a legjobb ár/érték arányt képviselik ebben a szegmensben. Bármikor lehet rájuk számítani, és szakértelemben sincs hiány.
Összefoglalva: Remek szolgáltatás, csak így tovább!
Krankovics Béla

Nem győztem eleget csodálkozni azon, hogy milyen gyorsan megoldják a felmerülő problémáimat, és a kérdéseimre pár percen belül választ kapok.
Röviden jellemezve az ELIN.hu csapata: megbízható, segítőkész és minőségi szolgáltató!
Sándor Szilárd

 


FTP Tárhely csomagok


 
Bronz
Ezüst
Arany
Platina
Tárhely mérete 2000 MB 5000 MB 10000 MB 20000 MB
Adatforgalom korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
FTP hozzáférés 1 db 3 db 5 db 8 db
Webes admin felület
FTP elérés
Web-FTP kliens
Megrendelem Megrendelem Megrendelem Megrendelem
 
Egy éves szerződés esetén a fizetési konstrukciók:
Havi díj - - - 3000 Ft
Negyedéves díj, előre fizetéssel - - 5000 Ft 8000 Ft
Féléves díj, előre fizetéssel - 4500 Ft 8500 Ft 14000 Ft
Éves díj, előre fizetéssel 4000 Ft 8000 Ft 15000 Ft 25000 Ft
Áraink az áfát tartalmazzák!
 
 
Tárhely csomagjainkhoz kiegészítő extra szolgáltatások
+1GB tárhely 20GB-ig 2000 Ft/év  
+1GB tárhely 20GB-tól 50GB-ig 1600 Ft/év  
+1GB tárhely 50GB-tól 1000 Ft/év  
+5db FTP hozzáférés 2400 Ft/év  
Díjcsomagváltás kisebbre 1000 Ft/alkalom  
Áraink az áfát tartalmazzák!
       

Tárhely csomagjainkat azoknak ajánljuk, akik nem igényelnek webes elérést, nem szeretnének honlapot eltárolni, csak gyors központi szerveren fájlokat tárolni. Ügyfeleink többsége általában 5-10 fő közötti fájlmegosztás céljául használják, akik a távolság miatt az internet adta lehetőségeket használják ki.
Az FTP tárhelyet választva szerverünkre nagy sebességgel (10MByte/s - 1 CD teljes tartalmához 65-70s szükséges) tudják feltölteni adataikat, és letöltés szintén a lehető leggyorsabb módon, éjjel-nappal 10MByte/s sebességgel történhet.Intel alap szerverek   Debian opercis rendszer   Webtrhely szolgltatst az Apache biztostja   Webtrhely csomagjaink rsze a PHP futtats   Webtrhely csomagjaink rsze a MySQL hasznlat   Akkreditlt .hu domain regisztrtor

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. - 2008 - 2011. | Tárhelyszolgáltatás, Hoszting, Webtárhely, Tárhely, Hosting, Webhosting, Webhoszting