ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft
Főoldal | Hírek | Szolgáltatásaink | Webtárhely | FTP Tárhely | Domain | Kapcsolat | Backup tárhely | Virtuális szerver | Akció

Webtárhely + Domain akció!
- 1GB webtárhely (1év)
- .hu domain (2 év)
= 6500 Ft áfával
Tovább a webtárhely akcióra!

   Főoldal
   Hírek
   Szolgáltatásaink
   Webtárhely
   FTP Tárhely
   Domain
   Kapcsolat
   Backup tárhely
   Virtuális szerver
   Akció
   

Webtárhely szolgáltatásainkat használók véleményei

Kereskedőként az egyik legfontosabbnak tartom, hogy Vásárlóink a nap minden percében megtalálhassák webáruházunkat! Az ELIN.hu webtárhely szolgáltatása kiváló választás azoknak, akik profi ügyfélszolgálat mellett szeretnék biztonságban érezni az oldalukat. Szakmailag jól felkészültek és szakszerű tanácsaikkal segítik elő webáruházunk forgalmának növekedését.
Horváth Zoltán

Örömömre szolgál, hogy egy ilyen segítőkész, tisztességes és emberi hozzáállású munkatárssal és csapattal szerződhettem. A mai világban ez igencsak ritkaság számba megy! Csak bízni tudtam benne, hogy valóban létezik egy ilyen korrekt cég, amikor a hirdetésüket, weboldalukat és az ott található tapasztalatokat, hozzászólásokat olvastam. Most már tapasztalatból mondhatom én is, hogy az Elin.hu csapata valóban azon kevesek közé tartozik, akikre lehet számítani, pontosak és segítőkészek.
Brogyai Katalin

Eddig négy webtárhely szolgáltatóval volt dolgom. Bizosan sokat mond, hogy már mindenhonnan áthoztam ide minden ügyfelem lapját. Javaslom másoknak is. Korrekt, gyors és olcsó. Mi kell még?
Ambrózai Attila

Már a kezdetek óta használom problémamentesen a szolgáltatásaikat. Több domainnevet illetve weblapot hosztolok náluk, amikkel kapcsolatban, ha bármi kérdésem vagy gondom akadt, akkor az ELIN.hu csapata mindig készséggel a segítségemre volt.
Hardi Sándor

Sok céggel dolgoztam már együtt a weboldalam szerkesztése során és a gyorsaság és a precizitás egyiknek sem volt erőssége. Az ELIN.hu viszont éppen ebben a 2 dologban emelkedik ki. Kétség kívül nagyon sok pénzt veszítenék, ha nem lennének.
Köszi Zoli!
Daróczi Norbert

Maximálisan meg vagyok elégedve az ELIN.hu szolgáltatásával, a legjobb ár/érték arányt képviselik ebben a szegmensben. Bármikor lehet rájuk számítani, és szakértelemben sincs hiány.
Összefoglalva: Remek szolgáltatás, csak így tovább!
Krankovics Béla

Nem győztem eleget csodálkozni azon, hogy milyen gyorsan megoldják a felmerülő problémáimat, és a kérdéseimre pár percen belül választ kapok.
Röviden jellemezve az ELIN.hu csapata: megbízható, segítőkész és minőségi szolgáltató!
Sándor Szilárd

 


Szolgáltatások


Szolgáltatásainkkal a minőség megőrzése és fokozatos javítása mellett törekszünk a legjobb ár/érték szinten kiszolgálni ügyfeleink minden igényét. A csomagok kialakításánál próbáltunk odafigyelni, hogy már a legkisebb választásakor is mindent megkapjon, ami egy mai kornak megfelelő modern weboldal kiszolgálásához szükséges, DE a nagyobb csomagok választásakor, még alacsonyabb legyen az egy weboldalára jutó éves költség.
Árazás tekintetében a hűséges Ügyfeleinknek kedvezményeket, valamint kiváló ajánlói rendszert kínálunk, amivel biztosíthatja magának, hogy ne csak ingyenesen adjuk a webtárhelyet, hanem még mi fizessünk Önnek.
Úgy gondoljuk, hogy önmagában egy szolgáltatás nem elegendő, így Ügyfeleink számára teljesen ingyenesen szakmai segítséget is nyújtunk. Így legyen az portálkezelő rendszer, vagy más technika probléma, nem marad egyedül, keressen meg minket és segíteni fogunk!


Webtárhely
A különböző konstrukciókkal mikro- és kisvállalkozásokat, magánszemélyeket, egyéni vállalkozókat, valamint a több weboldalt üzemeltető online marketing területen aktívan tevékenykedőket céloztuk meg. A webtárhely szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy egyszerű statikus weboldalakat, valamint komplex dinamikus tartalomkezelő rendszereket is elhelyezzenek. Néhány példa a nálunk elérhető, és ingyenesen kérhető előtelepített tartalomkezelő rendszerekről:
- Joomla!
- Drupal
- Wordpress
- PHP-Nuke
- Mamboo
- osCommerce

Kiemelt webtárhely szolgáltatásunkat a "zsákbamacska" tesztakció keretében bármikor kipróbálhatja, csak jelezze felénk szándékát, és mi biztosítjuk szintén teljesen ingyenesen a környezetet, ahol minden elkötelezettség nélkül tesztelheti weboldalát.

Weboldalak, portálok, elhelyezésére nyújt lehetőséget. Ezzel a szolgáltatásunkkal költséghatékonyan jelenhet meg az interneten, ahol barátai, ismerősei, ügyfelei, vendégei tekinthetik meg bemutatkozó sorait.

Kinek ajánljuk?
- Családi oldalaknak
- Internettel ismerkedőknek, akik saját honlapot szeretnének
- Mikro- és kisvállalatoknak
- Online marketinggel foglalkozóknak
- Grafikusoknak
- Fotósoknak
- Stúdióknak
- Webáruháznak
- Alapítványoknak
- Orvosoknak
- Brókereknek
- Ügynököknek

Kinek nem ajánljuk?
Akik warezolni, tölteni szeretnének, illegális tartalmakat elhelyezni, megosztani.

Cégünk egyik alapgondolata, hogy maximálisan támogatjuk Ügyfeleinket weboldalaik üzemeltetésében, és egyben meg is óvjuk a számára kevésbé látható káros tevékenységektől. Igyekszünk proaktív módon cselekedni, és aszerint felhívni a figyelmét az esetleges vírusokról, ártó szándékú kódokról, hogy időben tudjon megoldást találni minden honlap tulajdonosunk.

Nincs megelégedve jelenlegi webtárhely szolgáltatójával?
Át szeretné költöztetni a honlapját?
Segítünk a költöztetésben nem csak szakmai, hanem effektív költöztetésben is. Ezzel sok időt spórolhat meg magának, mivel nem alacsonyabb sávszélességű ADSL internetén keresztül kell le majd feltöltenie a tartalmát, hanem mi ezt közvetlenül a másik szerverről az Ön tárhelyére helyezzük a weboldalának tartalmát. Amennyiben igényli ezt az ingyenes szolgáltatást, kérjük jelezze felénk!FTP Tárhely
Több felhasználóval, több elérést biztosítva lehet fájlokat megosztani barátokkal, kollégákkal, ügyfelekkel. Olyan mikro- és kisvállalatoknak ajánljuk, akiknek munkakörükből adódóan nagyobb fájlokat kell megosztani egymással. Ezt a szolgáltatásunkat csak FTP-n keresztül lehet elérni.

- Grafikusoknak
- Stúdióknak
- Tervezőknek
- Mérnököknek
- Zenekaroknak
- Fejlesztőknek


Backup Tárhely
Kimondottan biztonsági mentések tárolására szolgáló online tárhely, amit olyan szervert, virtuális szervert üzemeltetőknek ajánlunk, akik szeretnének olcsón egy másik helyre is számukra fontos adatokat menteni. Aki már vesztett el adatot, vagy el tudja képzelni azt, hogy milyen nagy veszteség érné, ha adatai elvesznének, akkor gondolkozzon el egy ilyen megoldáson, hogy műszaki hiba vagy bűncselekmény miatti károsádása ne okozzon teljes adatvesztést.

Virtuális szerver
A saját szervert még nem igénylő, de esetlegesen speciális körülményeket igénylő szolgáltatások használatához, egyedi megoldások üzemeltetéséhez ideális megoldás a virtuális szerver szolgáltatás. Az Ügyfél teljes szabadságot, és root hozzáférést kap tőlünk a bérelt erőforrások felett, aminek köszönhetően teljesen egyedi megoldásokat, osztott tárhelyes kötöttség nélkül üzemeltetheti rendszereit.

A fizikai szerver sok memóriával és gyors háttértárolókkal rendelkezik, hogy a host operációs rendszert kiszolgálja. Az OpenVZ esetén egy gazda operációs rendszer fut, ami úgynevezett kernel virtualizációval biztosítja a virtuális gépek működését. Ez a fizikai szeparáció lehetővé teszi, hogy az ügyfél saját erőforrásain belül rugalmasan és teljes szabadsággal tudjon dolgozni, valamint a rendszer rugalmasan biztosítja, hogy a bérelt erőforrások felett is igénybe tudjon venni nem használt CPU magokat, vagy memóriát.
Minegyik virtuális szerver külön IP címmel rendelkezik, így bérlője ssh-val könnyedén elérheti. A bérelt virtuális szerver átadásakor egy root hozzáférést adunk át, amivel a megadott IP címre bejelentkezve egy Debian linux alap install-t kap kézhez, és onnantól annak a rendszernek a konfiguráció illetve használata teljes mértékben az ügyfél dolga.
Természetesen úgynevezett managed VPS-re (Virtial Private Server) is van lehetőség, vagyis igény esetén külön díjazással a rendszer karbantartását is vállaljuk.

Virtuális szervereinket nem ajánljuk az alábbi célokra:
-seed szerver
-tracker szerver
-spam rendszer üzemeltetés
-egyéb jogi és másokat zavaró tevékenység folytatása

Mihez ajánljuk? -Egyedi alkalmazás futtatására -Másodlagos kiszolgálónak, replikált szolgáltatások probléma esetére -Ismerkedni a Linux és az internetes környezettel -Tanulásra, oktatásra -Webkiszolgáló futtatására -Adatbázis rendszerekhez -Levelező szervernek -DNS kiszolgálónak -Biztonsági másolatok tárolására -stb.


Műszaki jellemzők:
- Adatparkban és Dataplexben elhelyezett géppark, ahol professzionális körülmények között és redundáns eszközökkel biztosított a működés
- 100Mbit/s-es sávszélesség minden szerverünknek (korlátozás nélküli hálózat belföld és külföld irányba is)
- Raid 1 és Raid 10 tárolási rendszer
- Napközbeni átlagos 25-40%-os terheltség (load) mindegyik kiszolgálónkon
- Intel alapú géppark (4 és 6 magos processzorok, 1 és 2 processzoros rendszerek)
- Minimum 8GB memóriával, de van olyan kiszolgáló amiben 32GB lett elhelyezve
- 99,7% garantált rendelkezésre állás. A tervezett karbantartásokat éjjel végezzük


Intel alap szerverek   Debian opercis rendszer   Webtrhely szolgltatst az Apache biztostja   Webtrhely csomagjaink rsze a PHP futtats   Webtrhely csomagjaink rsze a MySQL hasznlat   Akkreditlt .hu domain regisztrtor

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. - 2008 - 2011. | Tárhelyszolgáltatás, Hoszting, Webtárhely, Tárhely, Hosting, Webhosting, Webhoszting