ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft
Főoldal | Hírek | Szolgáltatásaink | Webtárhely | FTP Tárhely | Domain | Kapcsolat | Backup tárhely | Virtuális szerver | Akció

Webtárhely + Domain akció!
- 1GB webtárhely (1év)
- .hu domain (2 év)
= 6500 Ft áfával
Tovább a webtárhely akcióra!

   Főoldal
   Hírek
   Szolgáltatásaink
   Webtárhely
   FTP Tárhely
   Domain
   Kapcsolat
   Backup tárhely
   Virtuális szerver
   Akció
   

Webtárhely szolgáltatásainkat használók véleményei

Kereskedőként az egyik legfontosabbnak tartom, hogy Vásárlóink a nap minden percében megtalálhassák webáruházunkat! Az ELIN.hu webtárhely szolgáltatása kiváló választás azoknak, akik profi ügyfélszolgálat mellett szeretnék biztonságban érezni az oldalukat. Szakmailag jól felkészültek és szakszerű tanácsaikkal segítik elő webáruházunk forgalmának növekedését.
Horváth Zoltán

Örömömre szolgál, hogy egy ilyen segítőkész, tisztességes és emberi hozzáállású munkatárssal és csapattal szerződhettem. A mai világban ez igencsak ritkaság számba megy! Csak bízni tudtam benne, hogy valóban létezik egy ilyen korrekt cég, amikor a hirdetésüket, weboldalukat és az ott található tapasztalatokat, hozzászólásokat olvastam. Most már tapasztalatból mondhatom én is, hogy az Elin.hu csapata valóban azon kevesek közé tartozik, akikre lehet számítani, pontosak és segítőkészek.
Brogyai Katalin

Eddig négy webtárhely szolgáltatóval volt dolgom. Bizosan sokat mond, hogy már mindenhonnan áthoztam ide minden ügyfelem lapját. Javaslom másoknak is. Korrekt, gyors és olcsó. Mi kell még?
Ambrózai Attila

Már a kezdetek óta használom problémamentesen a szolgáltatásaikat. Több domainnevet illetve weblapot hosztolok náluk, amikkel kapcsolatban, ha bármi kérdésem vagy gondom akadt, akkor az ELIN.hu csapata mindig készséggel a segítségemre volt.
Hardi Sándor

Sok céggel dolgoztam már együtt a weboldalam szerkesztése során és a gyorsaság és a precizitás egyiknek sem volt erőssége. Az ELIN.hu viszont éppen ebben a 2 dologban emelkedik ki. Kétség kívül nagyon sok pénzt veszítenék, ha nem lennének.
Köszi Zoli!
Daróczi Norbert

Maximálisan meg vagyok elégedve az ELIN.hu szolgáltatásával, a legjobb ár/érték arányt képviselik ebben a szegmensben. Bármikor lehet rájuk számítani, és szakértelemben sincs hiány.
Összefoglalva: Remek szolgáltatás, csak így tovább!
Krankovics Béla

Nem győztem eleget csodálkozni azon, hogy milyen gyorsan megoldják a felmerülő problémáimat, és a kérdéseimre pár percen belül választ kapok.
Röviden jellemezve az ELIN.hu csapata: megbízható, segítőkész és minőségi szolgáltató!
Sándor Szilárd

 


Hírek

Memória bővítés 2011. Szeptember
Tisztelt Ügyfeleink!
Az s2.elin.hu szerverünkön 12GB-ról 24GB-ra növeljük a memória mennyiséget. Ez fizikai leállítást igényel, így szeptember 10-én este 23 óra után kb. 30-40 perces kiesés várható.
A visszakapcsolást követően egy kis karbantartás is kezdetét veszi a szerveren, de ez már nem lesz érzékelhető a kiszolgálást figyelembe véve.
A memória bővítésnek köszönhetően a rendszer több memóriát használhat fájl cache-nek, így kismértékű gyorsulás is tapasztalható lesz.
Ügyféllopási kísérlet 2011. Július
Tisztelt Ügyfeleink!
A napokban megjelent új jelenségről Ügyfeleink jelezték, hogy weboldalaikon keresztül megkeresték őket ajánlattevők, hogy webtárhely és egyéb szolgáltatásokkal átcsábítsák.
Úgy látszik, hogy az adott IP címre irányított domainek tulajdonosait keresik meg, így kérjük ha emailben, esetleg telefonon lépnek Önnel kapcsolatba, akkor jelezzék azt számunkra, valamint a megkeresést továbbítsánk felénk.
Új szerver 2011. Február
Január végén megérkezett új szerverünk, amiről most nem csak kis hírmorzsát adunk, hanem egy kis képpel is kedveskedünk.

A ma kapható egyik legerősebb processzorokkal felszerelt, memóriával telepakolt, és egyik legütősebb merevlemezekkel ellátott szerver főbb adatai:
Intel CPU: 2x Six-Core Xeon X5650
Memória: 32GB DDR3
HDD: SAS 15000rpm


A szerver már a Dataplex-ben van, és az üzemszerű tesztjét végezzük. Várhatóan márciustól már megnyitjuk az Ügyfelek előtt a lehetőséget a használatára.
Postafiók megszüntetése 2011. Január
Januártól a postafiók címünket megszüntettük, kérjük a postai küldeményeket a kapcsolat menüpontban megtalálható címre küldjék.
Új szerver 2010. Március
A hónap közepén beállítottunk egy új szervert, ahol elkezdődött a tesztüzem. A szerver 12GB memóriával rendelkezik, és a processzora már képes párhuzamosan 8 szálon dolgozni.
Biztonsági mentések 2010. Január
A karbantartásokkal együtt kisebb fejlesztéseket is elvégeztünk. Ennek köszönhetően már visszacsatoltuk a tárhelyekhez a fájlok heti biztonsági mentését tartalmazó könyvtárt, valamint kiegészítettük ezt a napi adatbázismentéssel. FTP-re bejelentkezve mindenki megtalálja a gyökérkönyvtárába a biztonsági mentésekre mutató könyvtárat.
Éves karbantartás 2010. Január
A második karbantartással lassabban végeztünk, de hajnali 4-re azt is befejeztük, és minden szolgáltatásunk már üzemelt a korábban ébredő internetezőket várva.
Éves karbantartás 2010. Január
Az első karbantartási fázis január 9-re tervezett 1 óra helyett 30 perc alatt sikerült teljesíteni.
Éves karbantartás 2010. Január
Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelműket, hogy az éves karbantartási munkálatok második fázisát 2010. január 10-én 23:30 -kor kezdjük, aminek várható időtartama 3 óra. Ez idő alatt szolgáltatásaink közül a http, https, ftp nem lesz elérhető, kérjük szíves türelmüket.
Éves karbantartás 2010. Január
Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelműket, hogy az éves karbantartási munkálatok első fázisát 2010. január 9-én 23:30 -kor kezdjük, aminek várható időtartama 1 óra. A karbantartás időpontját próbáltuk úgy választani, hogy olyan időszakra essen amikor már minimális a látogatók száma. Ez idő alatt a szerver nem lesz elérhető, kérjük szíves türelmüket.
Akciós webtárhely + domain csomag 2010. Január
A nagy sikert aratott Webtárhely + domain akciónk véget ért, hamarosan újabb akciókat indítunk!
BUÉK 2009. December
Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves Ügyfelünknek, és a weboldalunkat látogató vendégeinknek!
Biztonsági mentések 2009. December
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a tárhelyeiken található biztonsági mentéseket át fogjuk szervezni, és lesz olyan időszak, amik közvetlenül nem fogják tudni elérni a heti mentéseket. Ezúton kérjük minden Kedves Ügyfelünk türelmét, és természetesen akinek ezen időszak alatt szüksége van a biztonsági mentésére, jelezze ezt felénk, és azonnal elérhetővé tesszük valamilyen formában.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket 2009. December
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden kedves Ügyfelünk, és a weboldalunkat látogató vendégeink számára!
Webtárhely + .hu domain akció 2009. November
Első .hu domain köré formálódó akciónk keretében 1GB-os Bronz webtárhely csomagunkat és mellé 1db .hu domain -t 9500 Ft helyett most 6000 Ft-ért vásárolhat meg. Az akciónk 2009. december 31-ig tart.
Domain regisztráció 2009. November
A dinamikusan növekvő Ügyfélkör megfelelő szinvonalú kiszolgálása érdekében megvásároltuk a .hu franchise jogot, amivel a jelenlegi .hu domain árunkat hamarosan felezzük. Még csak eldugott módon jelezzük a .hu akkreditált regisztrátor logóval kibővűlt tevékenységünket, mert hamarosan sorozatos akciókkal próbálunk kedveskedni a szolgáltatásaink iránt érdeklődőknek.
Hardver fejlesztés 2009. július
Július 25-én szombaton 22:30-tól 2 órán át *.elin.hu szerverünk nem lesz elérhető karbantartás, hardver fejlesztés miatt. A fejlesztésnek köszönhetően hamarosan minden Ügyfelünknél meg fog jelenni egy mappa, amiben a korábbi biztonsági mentéseit meg fogja találni.
Baráttal féláron akció 2009. július
Új akciót indítottunk, hogy meghozzuk a vállalkozói kedvet mindenki számára. Új akciónk keretében minden szolgáltatásunkra (beleértve a webtárhelyet is) 50%-os kedvezményt biztosítunk azoknak, akik ismerősükkel együtt, egymásra hivatkozva a megjegyzés mezőbe rendelik meg a szolgáltatásokat. Féláron verhetetlen!
Felhívás 2009. április
Mindenkit riogatnak az interneten terjedő káros vírusokkal, amiknek valós alapjuk van, nem csupán legendák. Jelenleg is van egy bot (zombi) hálózat, ami a felhasználó otthoni gépét megfertőzve ellopja pl. az FTP hozzáférést, és egy idő után a szerverre a megszerzett felhasználónév/jelszó párossal bejelentkezik, és a .htm .html .php fájlokba egy iframe-et helyez el, ami egy-egy .cn végződésű domain mögött lévő szerverre mutat. Ha az oldalt böngészőből meghívják, akkor a kedves weboldal látogató nem tapasztal mást, mint hogy az aktív víruskeresője feldob egy figyelmeztető ablakot, hogy egy trójai akart bejönni a gépre. A weboldalon látványos változást nem okoz a hiba, csak a kliens oldalon jelenthet további gondot. Fontos, hogy mindenki használjon legalább vírusírtót, saját érdeke is, valamint ügyeljen azonosítói biztonságára.
Megoldásként nem fogunk FTP korlátozást bevezetni, de ennek érdekében hamarosan egy új megoldással fogunk jelentkezni, ami az Ön weboldalának állapotát fogja vizsgálni, és ha egy korábbi állapottól eltér, akkor akár az automatikus helyreállítást is elvégzi.

Amelyik Ügyfelünknél ilyen problémát tapasztalunk, akkor email-ben mindenképpen felvesszük a kapcsolatot vele, és amennyiben igényli, akkor segítünk a beírt elemeket kiírtani.
Fontos megjegyezni tehát, hogy jelen esetben ez a fajta károkozás kliens oldali jelszólopásból indul, és a weboldal maga vírust, kártevőt nem tartalmaz, csak arra egy-egy külső hivatkozást!
Visszajelzések 2009. április
Több ügyfelünk jelezte, hogy hiányolta oldalunkról az eddigi ügyfélkör tapasztalatát, személyes tapasztalatát velünk. Most ezeknek a kéréseknek is eleget téve, a bal oldali hasábban elhelyeztünk pár visszajelzést.
Új szolgáltatás! 2009. április
Ahogy már korábban ígértük, és több ügyfelünknek is jeleztük, hogy értéknövelt szolgáltatással jelentkezünk. Elsőkörben a mikro- és kisvállalati szegmenst céloztuk meg a csomagjainkkal, amiknél arra törekedtünk, hogy minden terhet levegyünk az Ügyfél válláról, csak ténylegesen üzletének, cégének anyagával kell foglalkoznia és azt eljuttatni hozzánk.
Nyereményjáték! 2009. március
2009-es első nyereményjátékun befejeződött, sajnos sokan hibás eredményt küldtek be, és így nem tudtuk kiosztani mindegyik nyereményt. A nyerteseknek gratulálunk!
Új szolgáltatás! 2009. február
Februári biztonsági mentésekre használható szolgáltatásunkra vonatkozó akciónk lejárta után, elindítottuk 4 csomagban a szolgáltatást. A csomagokat a Backup tárhely menüpontunk alatt találják.
Nem tervezett karbantartás! 2009. február
Tisztelt Ügyfeleink! 2009. február 2-án 11:38-tól másfél órás leállás volt diszkrendszer tükrözési problémák javítása miatt. Elnézésüket kérjük a kellemetlenségek miatt!
2009 évi első akció! 2009. január
Közel 20%-os engedményt kínálunk bronz webtárhely csomagunkból azoknak, akik kis látogatottságú oldalt üzemeltetnek, vagy akik még csak most szeretnék elindítani az oldalukat.
Újabb Nyereményjátékot indítottunk! 2009. január
Nyereményjátékunk sikeressége után újabb nyerési lehetőséget kínálunk! Megdupláztunk a nyerési lehetőséget, regisztrálj és nyerj!
Új év, új szolgáltatások! 2009. január
Hamarosan elindítjuk forgalomkorlátos ftp tárhelyünket, amivel olcsóbb, nagyobb és kiszámíthatóbb szolgáltatást biztosítunk! A tárhelyet elsősorban biztonsági mentési helynek ajánljuk majd.
Nyereményjáték eredmény hirdetés! 2008. december
A nyereményjátékunk nyerteseit a Nyereményjáték menüpont alatt találják, valamint a szerencséseket e-mail-ben is értesítettük. Gratulálunk a nyerteseknek!
Nyereményjáték! 2008. december
A nyereményjátékra való jelentkezést lezártuk, hamarosan eredményt hirdetünk!
Nyereményjátékot indítottunk! 2008. október
Nyerje meg 1 db egy éves ingyenes, vagy 5 db féléves Bronz csomagunkat! Regisztráljon és nyerjen!
AKCIÓ! Kedvezményes 2 éves csomag! 2008. szeptember
Akciós csomagunk keretében lehetőség van 2 év teljes körű szolgáltatás megrendelésére, és ajándék .hu domain-nel kedveskedünk minden 2008. december 31-ig ezt a csomagot választó megrendelőnknek.
Partnereinknek elindítottuk viszonteladói, ajánlói programunkat 2008. augusztus
Partnereinknek elindítottuk ajánlói, illetve viszonteladói rendszerünket. A két rendszer részletes leírása a partnerprogram menüpont alatt található. Ha Önnek is vannak rendszeresen webtárhelyet igénylő ügyfelei, akkor tájékozódjon a részletekről, és akár a jutalék felett ingyenesen is kaphatja saját weboldalához tartozó tárhelyet.
Elindítottuk megrendelhető tárhely szolgáltatásainkat 2008. július
Meglévő ügyfeleink kiszolgálása mellett elindítottuk széleskörűen elérhető, kiváló ár/teljesítmény arányú osztott tárhely szolgáltatásunkat.

Intel alap szerverek   Debian opercis rendszer   Webtrhely szolgltatst az Apache biztostja   Webtrhely csomagjaink rsze a PHP futtats   Webtrhely csomagjaink rsze a MySQL hasznlat   Akkreditlt .hu domain regisztrtor

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. - 2008 - 2011. | Tárhelyszolgáltatás, Hoszting, Webtárhely, Tárhely, Hosting, Webhosting, Webhoszting